Børnefødselsdag

Laser Game hos Extreme Paintball

Står du og skal holde en fødselsdag for dit barn, og det skal helst være lidt anderledes og lidt federe end hvad de andre forældre finder på. Så kan vi tilbyde Laser Game.

Laser Game er den perfekte aktivitet for børn i alle aldre. Vi har det nyeste udstyr fra USA, og det er let og kompakt, så selv de mindste kan være med.

Vi tilbyder flere forskellige spil typer, så som "Team Elimination", "Civil War" og "Immortal Arena" for bare at nævne nogle få. Vi opsamler også statistik, for hele dagen. Det er muligt at se hvem der har vundet hver runde, og hvem de 3 bedste er på hvert hold.

Vi har haft stor succes med at holde børnefødselsdag hos os. Vi skal nok tage os af det praktiske, så du som forældre bare kan nyde dagen, og evt. slappe af i vores hygge område.

Vi har selv børn og ved hvad der skal til for at børnene får det bedste ud af dagen. Så står du og mangler nogle ideer eller bare råd og vejledning om, hvad du kan gøre for dit barn, på han eller hendes fødselsdag, så kontakt os på tlf +45 61 78 38 88 eller mail kontakt@extremepaintball.dk

Til forældrene

Vi tager os af børnene, mens i slapper af. Vi har et launge område, hvor i som forældre kan være, mens jeres børn render rundt og har det sjovt.

Vi kan tilbyde en kop kaffe, eller en sodavand fra vores cafe, mens i venter. Det er også muligt, at medbrige sandwitches, kage, boller eller ligende, som i sammen med børnene, kan nyde efter spillet er slut. Vi har plads til det hele, enten i laungen eller vores gilde sal. Det koster ikke ekstra at låne disse.

Dog forventes det at man rydder op efter sig selv, og tager evt. affald med. Hvis man ikke ønsker dette, kan man betale for oprydningen. Dette koster et engangsbeløb på 200 kr.

Det er muligt at se billeder af vores indendørs launge område her under, plus vores gilde sal. Vi har også et udendørs område der er overdækket, som også kan benyttes til samme formål.

1 Times Lasergame
150 kr
Pris er per deltager

1 times Lasergame

Lån af gildesal i 1 time gratis
( yderligere timer 250 kr. per time)

Medbring egen mad og drikke

Book 1 times Lasergame

2 Timers Laserame
250 kr
Pris er per deltager

2 timers Lasergame

Lån af gildesal i 1 time gratis
( yderligere timer 250 kr. per time )

Medbring egen mad og drikke

Book 2 timers Lasergame