Julefrokost i København

Leder du efter underholdning og et sted at spise til den næste julefrokost i København?

Her hos Extreme Paintball har vi haft tænkehatten på: hvorfor ikke kombinere et par timers adrenalin-fyldt sjov med en god julefrokost?

Hvad end du skal holde julefrokost med gode venner, din virksomhed eller med familien (hvis det er en frisk en af slagsen!) er det værd at overveje, om det skal være en traditionel dansk julefrokost, – hvor man bare sidder og spiser sammen i flere timer – eller om du i stedet skulle prøve noget nyt og spændende.

Paintball til alle aldre

Nogen vil måske mene at paintball kun er til unge; det er vi ikke enige i.

Vores virksomhed er ejet og drevet af tidligere professionelle paintball spillere. Extreme Paintball er altså mere end bare end virksomhed for os – det er en passion. Gennem vores tid som paintball spillere er vi stødt på yngre og ældre spillere, fra alle tænkelige baggrunde.

Når først udstyret er på og spillet i gang, bliver alder ikke skænket én eneste tanke.

Indendørs eller udendørs?

Hvis du beslutter dig for at holde din julefrokost i København hos os, kan du vælge mellem indendørs eller udendørs paintball.

Mange mener at det er sjovest at spille udenfor, og selvom man får varmen af beskyttelsesudstyret samt bevægelserne, kan det være koldt i julefrokost-månederne. Lige meget hvad i vælger, har vi nogle af Danmarks bedste faciliteter.

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores julefrokost-tilbud er der flere måder du kan kontakte os på.

Vi har to e-mails du kan skrive til, alt efter hvad formålet er. Hvis du gerne vil booke, skal du skrive til booking@extremepaintball.dk, har du derimod spørgsmål, skriver du blot til kontakt@extremepaintball.dk

Hvis du gerne vil ringe til os kan du gøre det på 61 78 38 88.