Paintball

Paintball er en sport, hvor spillerne konkurrerer på hold eller enkeltvis. Målet er at neutralisere modstanderne ved at tagge dem med kapsler der indeholder vandopløseligt farvestof – også kendt som paintballs. Det gør man ved hjælp af en paintball markør, der ved hjælp af trykluft sender kapslerne afsted i høj fart.

De benyttede paintballs er sammensat af en ikke-giftig, biologisk nedbrydelig, vandopløselig polymer – på dansk kendt som en kugle fyldt med maling. Når ”kuglen” rammer en modstander eller et objekt knækker den yderste skal, som udløser farvestoffet, der på den måde markerer hvem eller hvad der blev ramt. Kuglerne har ingen negativ effekt på miljøet.

Udover at eliminere det andet hold, er der også andre spiltyper inden for paintball. Det kan for eksempel være at holdet skal arbejde sammen mod et fælles mål, hvilket er en af grundene til, at paintball også bruges i teambuilding øvelser.

Paintball er kendt verden over og bliver regelmæssigt spillet på professionelt niveau med organiserede konkurrencer i form af turneringer og ligaer.

Paintball bliver også brugt til mere alvorlige ting, såsom når militæret holder træningsøvelser i by-kamp, og af sikkerhedsrelaterede organisationer. Paintballs bliver til tider også benyttet ved optøjer og lignende.

Vigtigt: I Danmark skal man være 16 år, før det er lovligt at spille paintball. 16 til 18-årige skal desuden have sin værges underskrift på, at udøveren har tilladelse til at spille paintball. Hos Extreme Paintball kræver vi altid at gyldig legitimation samt underskrift skal kunne fremvises på selve dagen.

Kontakt os for at booke en tid eller hvis du har spørgsmål

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores paintballbaner, vores udstyr, eller noget helt tredje, kan du ringe til os på 61 78 38 88 – vi har telefontid mandag til fredag fra klokken 10 til 20.

Hvis du er klar til en omgang paintball og gerne vil booke via mail, kan det gøres på booking@extremepaintball.dk