Paintball baner i København

Leder du efter paintball baner I København?

Her hos Extreme Paintball har vi flere baner at vælge mellem, båden udendørs og indendørs. Vi er tidligere professionelle paintball spillere, der stadig har spillet som en stor passion. Det er altså mere end bare en virksomhed for os, hvilket kan ses i kvaliteten af vores baner – kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi har i skrivende stund 4 forskellige udendørs baner at vælge mellem. Hvis du gerne vil læse mere om dem, skal du blot følge dette link.

Hvis du hælder mere til indendørs paintball, kan du se og læse om vores bane på denne side. Når der bliver spillet indendørs paintball, benytter vi gummikugler i stedet for de traditionelle paintballs. På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder en ren hal, der ikke er fyldt med snavs og maling.

Nedenfor kan du se hvordan du finder hen til vores baner.

Udendørs og indendørs paintball baner i København.

Hos Extreme Paintball kan vi både tilbyde indendørs og udendørs baner.

Er du til udendørs paintball, kan du finde banen på Lervangen 12 i Taastrup – lige ved siden af afkørslen til Holbækmotorvejen.

Indendørs banerne er 7 kilometer længere væk; nærmere betegnet på Snubbekorsvej 5A.

Er du med bus er det heller ikke noget problem. Bus 123 fra Roskilde St eller Glostrup St stopper på Høje Taastrup Gade, som er lige ved siden af vores udendørs baner. Bus 116 fra Hedehusene St stopper på Agrovej, som er tæt på vores indendørs baner.

Kontakt os for at høre mere om vores paintball baner i København

Hvis du har spørgsmål til vores baner, udstyr, priser eller noget helt andet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Du kan sende en mail til kontakt@extremepaintball.dk, eller ringe til os på følgende nummer: 61 78 38 88.

Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra klokken 10 til 20.