Polterabend København

Har du en god ven der skal giftes?

I så fald skylder du ham en polterabend; en sidste, adrenalinfyldt og fantastisk aften, inden han slår sig ned med hans udkårne.

Hvorfor ikke spille paintball eller laser game i et par timer, – noget som de fleste mænd er vilde med – efterfulgt af god mad.

Fart, sjov, god mad og underholdning

Du kan bestille hele pakken her hos Extreme Paintball. Virksomheden er ejet og drevet af professionelle paintball spillere, der alle har en passion for at levere paintball i verdensklasse.

Vi så en mulighed for at afholde polterabender for adrenalin-glade mænd (og kvinder) i alle aldre; så den tog vi, og vi er nu stolte af at kunne tilbyde en pakke der inkluderer lidt af hvert – til en rimelig pris.

Paintball og laser game i flere timer

Fordi det er poltens fest, bliver han iklædt en gul maske så alle kan se ham. Desuden synes vi her hos Extreme Paintball at han skal fejres, derfor er der gratis paintball til polten.

Lad sveden løbe og få gang i endorfinerne. Som bekendt udløser vi endorfiner når vi bevæger os og begynder at svede. Folk der motionerer kender godt fornemmelsen, som du bestemt også opnår i et spil paintball eller laser game.

Til ære for begivenheden har vi oprettet spiltyper, der passer perfekt til polterabender. Ring eller skriv for at høre mere om vores spiltyper; kontaktinformationen finder du i menuen ovenfor.