Laser Game

- Københavns fedeste lasergame baner, med det nyeste og mest moderne udstyr
- Rene omgivelser, hvor man kan boltre sig uden at blive beskidt
- Mulighed for musik, disko lys og røgmaskine
- Garanteret morskab for alle

Book oplevelsen nu

Om Laser Game

Lasergame er den ultimative omgang røvere og soldater, for både børn og voksende. Det egner sig til alle typer arrangementer, lige fra børnefødselsdage, til polterabends.

Vi tilbyder flere forskellige spil typer, så som "Team Elimination", "Civil War" og "Immortal Arena" for bare at nævne nogle få. Vi opsamler også statistik, for hele dagen, så i kan se hvem der har skudt flest, hvem er død mindst osv. Det er muligt at spille lasergame både på vores udendørs baner, og på vore indendørs bane.

Så mangler i en ide til en tur ud med ungerne, en blå mandag, en børnefødselsdag eller en tur med drengene / pigerne, hvor i er garanteret en fed dag, så er vores Laser Games helt sikker noget for jer.

Laser game anbefales fra 4 år op efter, men er ikke begrænset til det.

Pakker og Priser

Produkt Pris
1 Times Laser Game 150,-
2 Timers Laser Game 250,-

Alle priser er per person. Priser er ved minimum 8 personer, dog maximum 32 personer på en gang

Book jeres oplevelse nu!

Til forældrene

Vi tager os af børnene, mens i slapper af. Vi har et launge område, hvor i som forældre kan være, mens jeres børn render rundt og har det sjovt.

Vi kan tilbyde en kop kaffe, eller en sodavand fra vores cafe, mens i venter. Det er også muligt, at medbrige sandwitches, kage, boller eller ligende, som i sammen med børnene, kan nyde efter spillet er slut. Vi har plads til det hele, enten i laungen eller vores gilde sal. Det koster ikke ekstra at låne disse.

Dog forventes det at man rydder op efter sig selv, og tager evt. affald med. Hvis man ikke ønsker dette, kan man betale for oprydningen. Dette koster et engangsbeløb på 200 kr.

Det er muligt at se billeder af vores indendørs launge område her under, plus vores gilde sal. Udendørs har vi et overdækket område som også kan benyttes til samme formål.