Laser Game

1 Times Laser Game
150 kr
Pris per deltager

1 times Laser Game

Lån af gildesal i 1 time gratis
( yderligere timer 250 kr. per time)

Medbring egen mad og drikke

Antal deltagere 8 - 30 stk.

Reserver 1 Times Laser Game

2 Timers Laser Game
250 kr
Pris per deltager

2 timers Laser Game

Lån af gildesal i 1 time gratis
( yderligere timer 250 kr. per time )

Medbring egen mad og drikke

Antal deltagere 8 - 30 stk.

Reserver 2 Timers Laser Game

Om Laser Game

Laser Game er den ultimative omgang‐røver og soldater, for både børn og voksne. Det egner sig til alle typer arrangementer, lige fra børnefødselsdage, til polterabends.

Vi tilbyder flere forskellige spiltyper, så som "Team Elimination", "Civil War" og "Immortal Arena" for bare at nævne nogle få. Vi opsamler også statistik, for hele dagen, så I kan se hvem der har skudt flest, hvem er død mindst osv.

Så mangler i en ide til en tur ud med ungerne, en blå mandag, en børnefødselsdag eller en tur med drengene / pigerne, hvor I er garanteret en fed dag, så er vores Laser Game helt sikker noget for jer.

Laser Game anbefales fra 4 år op efter, men er ikke begrænset til det.

Til forældrene

Vi tager os af børnene, mens I slapper af. Vi har et lounge område, hvor i som forældre kan være, mens jeres børn render rundt og har det sjovt.

Vi kan tilbyde en kop kaffe, eller en sodavand fra vores cafe, mens I venter. Det er også muligt, at medbringe sandwichs, kage, boller eller lignende, som i sammen med børnene, kan nyde efter spillet er slut. Vi har plads til det hele, enten i loungen eller vores gildesal. Det koster ikke ekstra at låne disse.

Det er også muligt, at sidde udendørs, hvor vi har et overdækket område, man kan sidde i.

Dog forventes det at man rydder op efter sig selv, og tager evt. affald med. Hvis man ikke ønsker dette, kan man betale for oprydningen. Dette koster et engangsbeløb på 200 kr.

Det er muligt at se billeder af vores indendørs lounge-område her under, plus vores gildesal.