Ambush Acres

Ambush Acres er inspireret af Vietnam krigen. Den har skyttegrave, maskingeværs reder, skov, naturlig vegetation og mm. Banen måler ca. 100×60 meter, og er dermed vores største bane. Denne bane kan spille alt fra 8 til 100 mennesker på en gang, og der er rigt mulighed for, at udbygge spillene med senarier, og opgaver der skal løses under vejs.

På denne bane spilles der to forskellige spil. Det ene er "domination", og det andet er "klokke spillet".

Domination:

Banen er udstyret med to flagstænger, i hver flagstang er der to flag. Et rødt og et blåt flag. Holdene starter ved hvert sit flag. Når kampen sættes igang, gælder det om, at komme ned til modtanderens base, og hejse sit eget flag. Når man har begge flag oppe, skal man ringe med en klokke som findes midt på banen. Husk man kan ikke ringe med klokken, med mindre ens eget flag, vejer fra begge flagstænger. Bliver man ramt i dette spil er man elimineret fra spillet, og må vente udenfor, til spillet er slut.

Klokke spillet:

Dette spil er et tidsbaseret spil. Hvert hold starter ved hver sin base, som ligger i hver sin ende af banen. Formålet med spillet er, at ringe flest gange med klokken, som befinder sig på midten af banen. Spillet har en varighed af 10 minutter. Ringer man med klokken, skal man tilbage til ens base og røre den, før man er med i spillet igen. Bliver man ramt i dette spil, genopliver man ved, at gå tilbage til ens base og røre den.